V našem podjetju poslovna darila ponujamo skupaj z možnostjo natisa, všiva ali graviranja vašega logotipa, naziva firme, sedež, vaš moto in podobno. Odločitev o tem, kaj boste natisnili, všili ali gravirali na poslovna darila je seveda predvsem odvisna od predmeta, ki ga ponujate v dar, njegove prostornine in možnosti, ki jih ponuja.

Kljub temu pa lahko postavimo zlato pravilo glede te odločitve. Če imate prepoznaven logotip ali moto je najprimerneje, da na poslovna darila vtisnete enega ali drugega, pri čemer pa bodite pozorni na kvaliteto izdelave in predloge. Logotip, moto ali pa tudi drugi napis naj bo diskreten, saj v nasprotnem primeru ne ponujate več poslovnega darila, temveč promocijski material.

Novoletna poslovna darila so lahko različnih oblik; iz lastne proizvodnje, kupljena od drugih proizvajalcev ali izdelana po naročilu. Ob nakupu v večjih količinah, damo nanje običajno vtisniti tudi logotip našega podjetja. Novoletno darilo lahko pospremimo tudi s kratkim voščilom, v katerem podjetju zaželimo uspešno poslovno leto.

Za poslovna darila, ki imajo trajnejšo uporabno vrednost (če na primer niso čokolade, ki jih običajno hitro konzumiramo, temveč predmeti, ki so v uporabi dlje časa, na primer razne skodelice, obeski, rokovniki in podobno) velja za spodobno, da je logotip ali ime firme diskretno naznačeno na predmetu. S tem dosežemo pravo mero nevsiljivosti, saj z diskretnim logotipom spomnimo na darovalca, poslovna darila pa ne učinkujejo kot moteč promocijski material.